دوره باریستا
دوره باریستا
همراه با مدرک بین المللی پایان دوره
شغل باریستایی، یک شغل خاص و حرفه ای است که علاوه بر هیجان و جذابیتی که دارد همیشه می توانید به درآمد یا اشتغال در آن نظر داشته باشید.
بطور کلی باریستا کیست:
باريستا شخصی (خانم یا آقا) حرفه اي است که در کافه مسئوليت تهيه نوشيدني هاي گرم و سرد بر پايه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسياري از کافه ها، باريستاها مشغول تهیه نوشيدني های گرم و سرد بر پايه قهوه و يا حتی غير از آن هستند. داشتن سلیقه، پشتکار و خلاقیت های فردی به موفقیت باریستاها کمک شایانی می کند.
آکادمی اس آی سی در این دوره انواع مهارتهای اصلی که برای موفقیت در شغل جذاب باریستایی نیاز دارید به شما می آموزند. باریستای حرفهای دانش و مهارت کافی در آماده کردن انواع قهوههای بر پایه اسپرسو مانند: لته، کاپوچینو، موکا، ماکیاتو و … و همچین قهوههای ترک و دمی (فرانسه) دارد.
البته هنر او در ترکیب مزهها و درست کردن انواع نوشیدنیهای سرد مانندِ شیکها، اسموتیها، موکتلها و … هم میتواند عامل برتریاش باشد.
برای شرکت در دوره آموزش باریستا نه تنها نیازی به تجربه قبلی ندارید بلکه علاقه و انگیزه شما عامل موفقیتتان خواهد بود. این را هم فراموش نکنید که جنسیت در این حرفه اصلا مهم نبوده و تنها داشتن هنر و پشتکار عامل اصلی موفقیت شما خواهد بود.
به یاد داشته باشید که برای باریستا شدن باید بتوانید انواع نوشیدنیهای گرم و سرد را آماده کنید و این نیازمند گذراندن دورههای تخصصی باریستایی و البته مستلزم کار تجربی و تمرین فراوان است.
در آکادمی sic میتوانید زیر نظر بهترین مدرسان و مربیان بین المللی آموزش ببینید و در پایان، گواهینامه و مدرک بین المللی باریستا را دریافت کنید.
آکادمی اس آی سی دوره های خود را تحت استانداردهای بین المللی برگزار کرده و تمامی استاندارد ها و سرفصل های تعیین شده بین المللی را اجرا میکند. هنرجویان پس از اتمام دوره میتوانند در آزمون دوره شرکت کرده و مدرک مربوطه را دریافت کنند. این مدرک دارای ارزش بین المللی میباشد.
گروه آموزشی:
هنر و آشپزی
جهت مشاهده سایر دوره های گروه به قسمت هنر و آشپزی مراجعه کنید.
مدت دوره باریستا:
معادل 40 ساعت (11 سرفصل) به صورت جزوه آموزشی
پیش نیاز دوره باریستا (مدرک باریستا):
بدون پیش نیاز
این دوره (دوره باریستا) بدون پیش نیاز است.
دوره باریستا به شیوه ای طراحی شده است. که همه افراد حتی بدون داشتن کمترین اطلاعات در این خصوص امکان شرکت در این دوره را دارند.
از آن جایی که دوره باریستا مباحث را از صفر تا صد به شرکت کنندگان آموزش میدهد. حتی افرادی که هیچ پیش زمینه ای ندارند نیز می توانند در این دوره شرکت کرده و در پایان به یک باریستای حرفه ای تبدیل شوند. بنابر این اگر تازه با این رشته آشنا شدهاید و به آن علاقه پیدا کردهاید. میتوانید، با خیالی آسوده و بدون هیچ نگرانی در این دوره ثبت نام نمایید.
در دوره باریستا آکادمی اس آی سی سعی شده است که تمام مطالب و مهارتهای مورد نیاز هنرجو را پیش بینی نموده و مطالب آموزشی را از پایه به شرکت کنندگان منتقل نماید.
ممکن است بسیاری از شرکت کنندگان این دوره دانش یا تجربه کاری قبلی در این زمینه نداشته باشند، که جای نگرانی نیست و میتوانند با شرکت در دوره باریستا توانایی های مورد نیاز خود را کسب نمایند.
سرفصل های دوره باریستا:
- کار کردن با دستگاه آسیاب قهوه و تنظیم آن برای گرفتن اسپرسو استاندارد
- دوزینگ (اندازه گیری مقدار قهوه مورد نیاز برای گرفتن اسپرسو استاندارد)
- تمپ کردن اصولی قهوه
- کار کردن با دستگاه اسپرسو و نحوه عصاره گیری استاندارد (اسپرسو سینگل و دبل)
- فوم گیری اصولی شیر با نازل بخار دستگاه اسپرسو
- آماده کردن منوی قهوه با شیر (لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، کورتادو، فلت وایت، موکا و …)
- هنر لاته آرت یا طراحی روی قهوه
- آماده کردن قهوه های دمی و قهوه ترک
- آماده کردن نوشیدنی های گرم مانند: هات چاکلت و چای ماسالا
- کار کردن با تجهیرات بار سرد (شیکر، جیگر، مادلر، و …)
- اصول تهیه نوشیدنی های سرد
مدرک دوره باریستا:
هنرجو پس از گذراندن دوره باریستا موفق به دریافت گواهینامه s.i.c آلمان با استعلام بین المللی (ریجستر کد) میشود. همچنین افرادی که مهارت کافی در زمینه باریستا دارند و نیازی به دوره باریستا در خود احساس نمیکنند، میتوانند تنها با شرکت در آزمون و یا ارسال رزومه کاری خود نسبت به گرفتن مدرک بین المللی باریستا اقدام کنند.
لازم به ذکر است در شهرهایی از ایران که نمایندگی یا اساتید فعالی در حال همکاری با آکادمی اس آی سی هستند شما میتوانید تماس گرفته و با مراجعه به نماینده آکادمی اقدام به اخذ مدرک خود نمایید.
مدرک باریستا – دوره باریستا – دوره آموزش باریستا – مدرک دوره باریستا – مدرک دوره آموزشی باریستا
ثبت دیدگاه
مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟به ما بپیوندید !